Adidas eval

share cheap adidas

blog

Fati vender tilbake til Barcelona og skal debutere i Champions League

Barcelona møter snart Monaco i Champions League i den nye sesongen. Ansu Fati, som en gang spilte for Brighton, vil returnere til Barcelona og forventes å debutere i kampen. Dette vil være Fatis første retur siden han forlot laget på lån i fjor sommer.

Selv om Barcelona har vært plaget av skader, blir situasjonen gradvis bedre. Selv om Gavi og De Jong ikke vil klare å ta igjen denne Champions League-kampen, kan de allerede trene med laget og deres retur er rett rundt hjørnet. Alaho er fraværende på grunn av skade, og den uruguayanske forsvareren må hvile i 2 måneder. Fatis retur er den største overraskelsen for Barcelona.

I sommer gikk Fatis lånekontrakt med Brighton ut og han returnerte til Barcelona. I forberedelsene til sesongen presterte Fati bra og vant tilliten til hovedtrener Flick. Men på trening 23. juli ble Fati skadet igjen, og plantar fasciitis-skaden gjorde at han gikk glipp av de fem første La Liga-kampene i fc barcelona drakt 2024/25 nye sesong.

I motsetning til den tidligere treneren Xavi, ga ikke Flick opp Fati. På pressekonferansen snakket Flick om Fatis situasjon: “Fati kan spille i 30 minutter, og hvis situasjonen er god, kan han til og med spille i 45 minutter. Jeg vil ikke røpe hans spesifikke posisjon, men han er klar. På trening, han liker fotball og scorer mange mål.”

Flick sa at Fati vil spille i 30 minutter i Champions League bortekampen mot Monaco og debutere i den nye sesongen. Den 21 år gamle Fati har gledet seg lenge til denne dagen.

Sist gang Fati spilte for Barcelona var 27. august i fjor, da Barcelona slo Villarreal 4-3 i La Liga. Han kom på benken i 14 minutter. Fire dager senere kunngjorde Barcelona at Fati ble med Brighton på lån.

Etter 389 dager med venting så Barcelona figuren til Barcelona-trøya nr. 10 igjen. Fati vil ikke starte, men spille rollen som en overraskelsessoldat. Mundo Deportivo påpekte at med Olmo skadet og fraværende, planlegger Flick en ny spillestil:

Alternativ 1: Ferran Torres spiller på venstre ving billige fotballdrakter, Rafinha spiller nr. 10; Alternativ 2: Eric Garcia spiller på midtbanen, Pedri spiller nr. 10.

Hvis dødlåsen ikke kan brytes eller forseelsen må styrkes, vil Flick ordne Fati til å spille. Det som gjør folk nysgjerrige er hvilken posisjon Fati vil spille? Flick sa selvsikkert: “Jeg vet allerede den mest passende posisjonen for Fati, men jeg vil forlate spenningen, det får vi vite i spillet.” Barcelona-fans forventer at Flick virkelig vil aktivere den tapte Barcelona nr. 10-trøya.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *