Adidas eval

share cheap adidas

blog

Stones er kaptein for England for første gang i UEFA Nations League

England møter Hellas og Finland i denne ukens UEFA Nations League, men lagets hovedspiss Harry Kane spiller neppe mot Hellas på grunn av skade. Bayern München-spissen ble skadet i Bundesliga-kampen mot Frankfurt sist helg. Selv om han har kommet til det engelske laget, har hovedtrener Lee Carsley gjort det klart at han ikke vil risikere Kane billige fotballdrakter, spesielt i kampen mot Hellas.

Kane vant sin 100. landskamp i den siste landslagskampen, og denne gangen vil Manchester City-forsvareren John Stones ta på seg kapteinsansvaret når han ikke kan starte på grunn av skade. Dette er også første gang Stones har fungert som Englands kaptein. For ham er dette en anerkjennelse av hans prestasjon gjennom årene. Han har samlet rik erfaring på landslaget og satt et eksempel for unge spillere.

For England vil Kanes fravær utvilsomt bringe visse utfordringer, spesielt siden deres nåværende situasjon i gruppe B2 i UEFA Nations League er mer delikat. Før kampen med Hellas hadde begge lag vunnet to kamper på rad, med Hellas litt foran kun på målforskjell. Kane, Englands toppscorer, må være mer forsiktig i sine forward-arrangementer på grunn av sin skade, og Stones’ ledelse vil være spesielt viktig i dette kritiske øyeblikket.

I tillegg gikk en annen viktig engelsk spiller, Manchester Citys midtbanespiller Jack Grealish, også glipp av onsdagens trening på grunn av skade. Selv om tilstanden hans ikke er alvorlig, sa Carsley at laget ikke vil risikere noen spiller for en kortsiktig seier England drakt 2024. Grealish er kjent for sin kreativitet og gjennombruddsevne på landslaget. Hvis han ikke kan spille, kan Englands fleksibilitet på den offensive siden også bli påvirket.

Generelt vil England møte personell usikkerhet i neste kamp, ​​men dette gir også flere muligheter for unge spillere til å vise seg frem. I fravær av kjernespillere vil den generelle ytelsen til laget være nøkkelen til å bestemme retningen for spillet. England må gjøre taktiske justeringer i løpet av de neste dagene for å møte utfordringene til motstanderne og sikre at de kan fortsette å være konkurransedyktige i gruppen.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *