Adidas eval

share cheap adidas

blog

Tuchel tar over som England-trener: et nytt kapittel eller en utfordring?

Den siste tiden har utskiftningen av Englands landslagstrener vakt stor oppmerksomhet. Tidligere Bayern München- og Chelsea-trener Thomas Tuchel er i ferd med å erstatte Gareth Southgate som Englands nye hovedtrener. Som en trener som har vunnet Champions League i Chelsea, har Tuchel utvilsomt rik trenererfaring og en ekstraordinær CV. Utnevnelsen hans har utvilsomt brakt nye forventninger til det engelske laget og også utløst diskusjoner om hvorvidt hans taktiske stil stemmer overens med de nåværende engelske spillerne England Hjemmedrakt.

Tuchels trenerstil har gradvis blitt konservativ de siste årene, noe som står i skarp kontrast til stilene til mange angrepsspillere i Englands nåværende lagoppstilling. Spillere som Kane, Saka, Foden og Bellingham har vist sterk offensiv kraft på klubbnivå. Hvordan man integrerer disse talentene i Tuchels mer stabile taktiske system har imidlertid blitt fokus for oppmerksomhet fra omverdenen. Selv om England under Southgates periode gradvis har dannet en spillestil som fokuserer mer på forsvar og kontringer, er det likevel verdt å observere om Tuchel vil styrke denne ideen ytterligere billige fotballdrakter.

Tuchels kjærlighet til engelske spillere er velkjent. Han var interessert i å signere Kane og Dier da han trente Bayern, noe som viser at han har en dyp forståelse av engelske spillere. Men som den første tyske treneren i historien til det engelske laget, vil hvorvidt Tuchels taktiske stil fullt ut oppfyller forventningene til engelske fans være en av hans største utfordringer etter tiltredelsen.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *