Adidas eval

share cheap adidas

blog

Argentina vinner mesterskapet Lautaro slår Colombia på overtid

Copa America-finalen i 2024 ble forsinket i 1 time og 20 minutter på grunn av kaoset med fans som kom inn på stadion, og startet til slutt i en spent atmosfære I begynnelsen av kampen ga ikke Argentina og Colombia etter for hverandre begge sider mislyktes i forsøkene til spissene Alvarez og Luis Diaz. Kampen var fartsfylt, og de to lagene kjempet hardt foran målet. Målvaktene Emiliano Martinez og Ospina gjorde mange fantastiske redninger Argentina drakt.

I kampens 33. minutt falt stjernespilleren Messi i bakken under gjennombruddet og forlot banen for behandling. Selv om han kom tilbake til banen senere, falt han i bakken igjen i det 63. minutt og forlot banen beklagelig. som gjorde spillet spennende.

I andre omgang gikk de to lagene frem og tilbake, angrep og forsvarte hverandre, men ingen av dem scoret et mål 112. minutt sendte Paredes et gjennomspill billige fotballdrakter, Losells slo en diagonal pasning, og Lautaro Martinez brøt inn i 16-meteren og skjøt i ett slag og brøt det colombianske målet!

Med Lautaros lore-mål, beseiret Argentina til slutt Colombia 1-0 og forsvarte America’s Cup-mesterskapet med suksess. Dette er også det tredje store mesterskapet på rad vunnet av Argentina etter VM, og lagets legende fortsetter!